mammafreja.blogg.se

24årig, gift med min tvillingsjäl och mamma till två fantastiska döttrar. Här får ni läsa om min vardag, allt från matlagning, till politik, barnuppfostran och sjukdomar.

Lilja

Publicerad 2015-01-31 22:59:19 i Allmänt,

Allt går bra med lilla lilja, hon är nyfiken och ganska kaxig, hon har redan kollat in lägenheten, men hon behöver lite tid att vänja sig vid hundarna.
Hon har varit duktig och gått på lådan också.. Hon får sova i sängen med mig inatt så jag har gjort en liten minilåda till henne här i sovrummet som hon kan ha inatt, det känns inte rätt att stänga in henne med de avdra katterna direkt när de inte känner varandra..

Idag har mina föräldrar varit här, har jag nämnt att de är fantastiska? De är precis sådanna föräldrar som se flesta drömmer om.
De finns alltid för oss och lägger sig inte i, de är underbara föräldrar och för att inte tala om morföräldrar!!
De är så kärleksfulla och bara fixar och donar.. De avgudar Patrik och har verkligen släppt in honom i familjen till 100%, de har verkligen fin kontakt.

Nu börjar mina sömntabletter verka så jag blir lite såsig i skallen och då skriver jag inte så bra 😂

Sov gott 😍

Tillskott i familjen!

Publicerad 2015-01-31 19:18:43 i Allmänt,

En fantastiskt fin liten flicka vid namn Lilja, vi har hämtat henne idag!

Hon är såklart lite rädd nu i början men hon har verkligen knutit an till mig och det är så mysigt!! 
Men det är en tuff dam, blott 8 veckor men hon har fått Lasse att blöda x antal gånger idag när hon tyckt att han kommit för nära 😂En rädd liten dam med uppspärrade ögon 😍

God(?) morgon

Publicerad 2015-01-31 08:43:42 i Allmänt,

Igår hade vi en lugn kväll, Patrik sorterade i köksskåpen, vilket verkligen verkligen behövdes.. Jag sorterade och organiserade lite bland mina mediciner, vilket också verkligen behövdes.. Jag har numera en stor medicinlåda bara till mina viktigaste mediciner, resten får ligga i den vanliga medicinkorgen. 

Jag tog en vanlig papplåda och mönstrad tejp som jag köpt på rusta och efter lite pysslande så blev jag faktiskt ganska nöjd :)

Lite lättare att hålla koll och komma ihåg allt som ska tas.


Idag kommer mina föräldrar så ska vi laga mat tillsammans. 
Innan det måste vi försöka röja lite här hemma, lite har vi fått undan men usch vad lata vi varit när vi alla varit sjuka..
Jag har åtminstone varit duktig och tvättat massor så typ två maskiner till sen är tvättkorgen tom.. Problemet är att jag inte kan hänga så mycket själv, så jag behöver Patriks hjälp.

Men innan mamma och pappa kommer så ska jag och Noomi åka på ett mycket roligt litet uppdrag, självklart uppdaterar jag senare!
En nyvilad Tyra som äter nybakad bulle!

Om

Min profilbild

Freja

24årig diplomerad nagelterapeut, men arbetar som kundserviceoperatör. För närvarande är jag dock sjukskriven pga min fibromyalgi.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela