mammafreja.blogg.se

24årig, gift med min tvillingsjäl och mamma till två fantastiska döttrar. Här får ni läsa om min vardag, allt från matlagning, till politik, barnuppfostran och sjukdomar.

Vilken födelsedagspresent

Publicerad 2015-03-13 00:18:11 i Allmänt,

Tyra kan verkligen känna av vad mamma vill ha i födelsedagspresent.. skämt och sido, min stackars lilla unge vaknade precis och vrålade på mamma, jag sprang in ni vet sådär chockartat som man gör när de ropar hejvilt..
Där mötte jag en liten älskling som hade så ont, 2(!) tänder som försöker pressa sig genom hennes gulliga lilla tandkött..

Som ni vet så är jag inte mycket för mediciner till barn men här var det alldeles självklart.. Det blev både alvedon och Ipren, äntligen kunde hon lugna sig.
Det är verkligen hemskt när de har sådär hysteriskt ont och inte vet vad de vill för allt man gör är fel. 

Nu ligger en liten varm och god sessa tätt intill mig, lugnt och tyst. Och vet ni? Nu är det bara mysigt.
Hon vet.. Hon tar min hand, tittar mig djupt in i ögonen innan hon leendes vänder sig om för att somna om..
Hon vet att jag aldrig viker en tum från hennes sida och hon vet att när hon vänder sig om och vill hålla min hand, så finns den föralltid där för henne.
Mina barn är grundtrygga för de har aldrig behövt undra eller sakna kärlek finns här, massor!! Och det fina är att den aldrig tar slut ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Freja

24årig diplomerad nagelterapeut, men arbetar som kundserviceoperatör. För närvarande är jag dock sjukskriven pga min fibromyalgi.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela