mammafreja.blogg.se

24årig, gift med min tvillingsjäl och mamma till två fantastiska döttrar. Här får ni läsa om min vardag, allt från matlagning, till politik, barnuppfostran och sjukdomar.

Vår lilla Tyra

Publicerad 2015-03-02 16:10:50 i Allmänt,

Precis innan Tyra blev till så fick jag ett missfall.. Ett missfall som blev kvar så jag fick göra en medicinsk abort. 
Bara några veckor efter det så var jag gravid igen och då blev jag lite orolig om allt stod rätt till så vi bokade in ett tidigt ultraljud.
Mamma var med mig och där fick vi se ett tickande litet hjärta, 4,4mm var hon, lilla Tyra och jag var i vecka 6, jag kommer ihåg känslan som infann sig när vi fick veta att allt var bra, jag minns hur Patrik lät i telefonen när jag ringde och berättade. Hon såg ut som en liten ostbåge.

Nästa ultraljud gjorde vi på Emma ultraljudsklinik i Malmö i vecka 12, mest för att veta att allt fortfarande var bra, det var svårt att släppa missfallet.
Men allt var bra och hon var vild och busig!

Nästa bild är i vecka 32 tror jag, det syns verkligen att det är Tyra, Jon trycker munnen och näsan uppåt, älskade pussgurka!

När denna sessa kom till världen, så älskad från första stund, Noomi har nog aldrig varit lyckligare än när hon blev storasyster. Hon älskar verkligen sin syster, de är ett riktigt team.

Det är så roligt att spara ultraljudsbilderna, man ser verkligen att det är Tyris ❤️Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Freja

24årig diplomerad nagelterapeut, men arbetar som kundserviceoperatör. För närvarande är jag dock sjukskriven pga min fibromyalgi.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela